27 augusti 2009 12:15

Securitas AB arrangerar kapitalmarknadsdag den 1 september

Securitas AB arrangerar kapitalmarknadsdag i London tisdagen den 1 september 2009 <br/>kl. 14.00 svensk tid (13.00 GMT) till kl. 18.00 svensk tid (17.00 GMT).<br/>

Kapitalmarknadsdagen kommer att direktsändas via www.securitas.com. För att följa webbsändningen av mötet, följ länken www.securitas.com/webbsandningar. Registrering bör ske senast cirka 10 minuter innan sändningen börjar. Registrering kan tidigast ske kl.13.00 svensk tid (12.00 GMT) den 1 september. En inspelad version av webbsändningen kommer att publiceras på www.securitas.com/webbsandningar efter mötet. Presentationsbilder kommer att publiceras på www.securitas.com/kapitalmarknadsdagar efter mötet. Information: Micaela Sjökvist, chef investerarrelationer Telefon: 010-470 30 13. Mobil: 076-116 7443 Gisela Lindstrand, kommunikationsdirektör Telefon: 010-470 30 11. Mobil: 070-287 86 62

Tillgängliga dokument

www.securitas.com stöder inte längre webbläsaren Internet Explorer. Vi rekommenderar dig att använda en nyare webbläsare, som t ex Chrome, Firefox eller Edge, när du besöker vår webbplats.